Laat jouw bedrijf zien op onze website en socials!

Foto: Nieuws.nl

Veel mensen beginnen de dag met het checken van het nieuws. Landelijk, regionaal en lokaal. Hier op Goeree-Overflakkee bieden we al 7 jaar het eilandelijke nieuws aan.

We merken dat dit gewaardeerd wordt. Onze website telt maandelijks 200 tot 300.000 pageviews. Op Facebook zijn er ruim 7500 mensen die  onze berichten volgen. En wist je dat we ook een nieuwsbrief hebben? Deze krijgen bijna 3500 mensen elke ochtend in hun mailbox. Deze aantallen blijven groeien. Dat is dus zeer interessant voor bedrijven!

Adverteren

Bedrijven kunnen zich op onze website zichtbaar maken op diverse manieren. Denk aan een banner, advertorial, vacature of bedrijfspresentatie. Die komen dan op onze website en socials. Je hebt dan een groot bereik voor een kleine prijs. Lijkt jou dit wel wat? Bel dan met salesmanager Dolf Verschuren op 06 402 538 46 of stuur een e-mail naar [email protected].

Vacatures

Tijdens corona hebben veel mensen hun baan verloren. Veel bedrijven zijn ook hun personeel kwijtgeraakt. Dat zorgt ervoor dat er op dit moment veel vraag is naar personeel. Bij ons op de website kun je ook terecht met je vacature. Dit is het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen. Want nu adverteren betekent een voorsprong op de concurrentie!

We denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen