Goed nieuws, Eva uit Ede kan geholpen worden!

Foto: Fam.Peelen

Vorige week deden we voor een collega uit Ede een oproepje voor Eva. Zij heeft een bepaalde ziekte die alleen verholpen kan worden met een operatie in Barcelona. Goed nieuws; het geld is binnen.

Door Chris Ouboter

“We hebben het gehaald! Woorden schieten tekort om iedereen te bedanken die, op welke manier dan ook, hieraan heeft bijgedragen. Alle warme en positieve berichten die we de afgelopen periode hebben ontvangen zijn ontroerend en hartverwarmend, net als alle donaties. Bedankt!” schrijft de familie van Eva.

De operatie staat gepland op 14 september. Een week eerder, op dinsdag 8 september, zal Eva samen met haar ouders naar Barcelona vertrekken. Via Facebook zullen ze iedereen op de hoogte houden van de reis en de operatie.

Zeldzame aandoening CCI/AAI

Eva heeft de zeldzame aandoening CCI/AAI. Daarbij zijn de banden die de bovenste nekwervels op hun plaats houden te zwak. Daardoor kunnen er verschuivingen plaatsvinden. De zenuwen komen dan klem te zitten en er ontstaat druk op de hersenstam. Dit zorgt ervoor dat het autonoom zenuwstelsel wordt ontregeld. Vanuit dit zenuwstelsel worden alle vitale functies van het lichaam aangestuurd, zoals de hartslag, bloeddruk, ademhalen en spijsvertering.