Vragen? Stichting ZIJN staat voor je klaar!

Foto: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Stichting ZIJN biedt diensten aan. Ook geven ze ondersteuning bij het welzijn van de inwoners van Goeree-Overflakkee.

Persbericht Stichting ZIJN

Het normale leven komt langzaam weer een beetje op gang. Daarom wil de stichting duidelijk maken dat ze bereikbaar zijn voor hulpvragen.

Wat voor hulp?

Hulp is natuurlijk een heel breed woord. Je kunt bij Stichting ZIJN terecht voor diverse vormen van hulp. Daarom hier een klein overzicht.

Geldzaken – Hulp nodig bij het invullen van formulieren? Of misschien het digitaal regelen van (bank)zaken? Stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected]. Er kan ook gebeld worden met 0187-48 65 40.

Mantelzorg – Vraag je je af of je mantelzorger bent? Of wil je je juist registreren? Misschien is de zorg erg zwaar of wil je de zorg delen. Een mantelzorgcompliment aanvragen kan ook altijd. Bel dan met de afdeling Welzijn. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0187-48 33 66.

Welzijn – Wil je een betere dag invulling? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van voorzieningen? Misschien voel je je wel eens eenzaam of wil je meer bewegen of iets leuks doen. Bel ook in dit geval met de afdeling Welzijn; 0187-48 33 66.

Meer informatie

Met persoonsgerichte informatie, advies en begeleiding helpt de stichting je graag. De hulp is gratis en ze hebben geheimhoudingsplicht. Je kunt altijd bellen als je vragen hebt of als je iets moet oplossen. Maar ook voor gewoon een praatje. Ze ZIJN er voor je!