Bruidsmodeshow voor bewoners Ebbe en Vloed

Foto: PR CuraMare

Na een maandenlange voorbereiding was het zover! Bij woonzorglocatie Ebbe en Vloed lag dinsdag 22 oktober de rode loper uit voor een spectaculaire bruidsmodeshow.

Trouwauto’s arriveerden, het restaurant stroomde vol met gasten die een corsage opgespeld kregen en in een zaal achteraf liepen bruiden en bruidegoms zenuwachtig heen en weer.

Het lied ‘Morgen ben ik de bruid’ vormde de start voor de bruidsmodeshow. De bruiden, bruidegoms en bruidskinderen werden begeleid door live-muziek. Er was zelfs een speciale rode loper aangelegd. Het publiek klapte enthousiast als het bruidspaar voorbijkwam. Er werd verteld wie in de jurk was getrouwd en wanneer. Elke jurk heeft tenslotte een uniek verhaal.

Bijzonder was de kleindochter die de trouwjurk van haar oma droeg. Oma keek trots toe! Zo was het een reis door de tijd met bruidsjurken. Er liep namelijk zelfs een bruid mee die nog geen half jaar geleden het ja-woord had gegeven.

Wethouder Bruggeman en Ellen Hoogervorst, lid van de raad van bestuur van CuraMare, hadden ook tijd vrijgemaakt om mee te lopen in de geweldige show.

Taart

Bij een echte trouwerij hoort een bruidstaart. Deze mocht tijdens deze speciale dag dan ook echt niet ontbreken. Daarom was er voor iedereen een heerlijk stukje van een mooie vier-lagen-tellende bruidstaart. De middag werd afgesloten met alle prachtige bruiden en bruidegoms, die nog éénmaal de rode loper opgingen. En om het feest compleet te maken was er na afloop voor alle gasten een zakje bruidssuikers.

Het was een geweldige middag voor de bewoners van Ebbe en Vloed, die mede dankzij een grote groep enthousiaste vrijwilligers mogelijk gemaakt is!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen