Albert Heijn Sommelsdijk heropent zonder veel gedoe

Foto: Sam Fish

Woensdag 6 mei stond voor Albert Heijn Sommelsdijk groot in de agenda als de heropening van de verbouwde winkel. Helaas geen grootse opening door het corona-virus.

Door Sam Fish

Twee weken was de winkel dicht. Nieuwe vloer, een likje verf op de muren en zelfs nieuwe voordeuren. Op de laatste dag van de verbouwing kreeg zelfs de parkeerplaats nog even een make-over.

En om 11.00 uur zou daar het grote moment zijn, het openen van de nieuwe deuren. Letterlijk, want de hele ingang is verplaatst. Maar die opening was al eerder dan gepland. “Om kwart over 10 stonden er al mensen te wachten. En aangezien er toch niets gedaan zou worden aan de opening hebben we de deuren maar gewoon geopend,” laat een medewerker weten. “Er stond zelfs al een meneer op 7.00 uur voor de deur, want dat is het ouderenuurtje.”

Enorm

Maar ook zonder grootse opening is de nieuwe winkel een bezoekje waard. Door de nieuwe indeling lijkt het pand ineens enorm. Eerlijk is eerlijk, hier en daar zijn er wat meters bijgesnoept. Maar het voelt heel groot als je er doorheen wandelt.

En het beste nog? De schappen zijn tot aan de nok toe gevuld. Maar ga nu niet hamsteren, want dat is nergens voor nodig. Er is echt genoeg voor iedereen.

Presentje

Ondanks dat er geen grote opening is voor de verbouwde winkel, willen ze de opening niet helemaal aan zich voorbij laten gaan. Voor iedereen staat een doosje bonbons klaar bij de kassa’s. Maar let wel op, op is op. Benieuwd hoe de winkel eruit ziet? Hieronder een klein voorproefje.