HCGO is blij dat ze weer spelen mogen

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

De afgelopen twee jaar is het niet makkelijk geweest om een sport te beoefenen. Dat weten ook de leden van HCGO, Hockeyclub Goeree-Overflakkee.

Wel trainingen, maar geen wedstrijden. Helemaal geen trainingen. En tot slot de optie dat alles mag. En dat allemaal afgewisseld was hoe de coronatijd eruit zag voor de leden. Maar met de huidige versoepelingen mogen de leden het veld weer op. Geen wedstrijden met andere clubs, maar wel onderling én lekker trainen.

En jij kunt meedoen!

Train mee

De eerste proeftrainingen bij HCGO zijn zonder enige verplichting. De club heeft er dit winterseizoen voor gekozen om niet competitief indoor te spelen. Dit houdt natuurlijk verband met de coronapandemie. Er wordt dus uitsluitend buiten getraind. En dat is voor (potentiële) nieuwe leden een goed moment om kennis te maken met de club.

De afgelopen anderhalf jaar heeft de club bijzonder veel nieuwe aanmeldingen ontvangen. Maar er is in alle categorieën altijd plaats voor nieuwe leden. De focus ligt voorlopig op intensief en met veel plezier trainen. Ervaring is hierbij overigens geen vereiste. Materialen zoals een stick kun je tijdens de proeftrainingen lenen van de club. Zo kun je echt kijken of het iets voor jou is zonder veel te investeren.

Inschrijven voor de vrijblijvende proeftraining kan via het aanmeldformulier op de website van de club.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen