Op 25 mei zwemt de basisschool mee met de Schotejil

Foto: Sam Fish

Op zaterdag 25 mei kunnen basisschoolleerlingen proeven van het wedstrijdzwemmen bij Zwemclub de Schotejil. De club organiseert namelijk een heuse Swim-inn.

Wekelijks trainen de leden van Zwemclub de Schotejil in het zwembad van de Staver in Sommelsdijk. Deze trainingen zijn gericht op het aanleren en verbeteren van wedstrijdslagen. Dat alles natuurlijk met het doel om met een wedstrijdploeg mee te doen aan wedstrijden op regionaal en nationaal niveau.

De trainingsgroepen van de Schotejil zijn ingedeeld op leeftijd en niveau en ze trainen elke week van maandag tot en met donderdag. Dat vraagt dus om een hoop doorzettingsvermogen, enthousiasme en energie.

Swim-inn
Om nieuwsgierige en enthousiaste basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de trainingen van de zwemclub is er op zaterdag 25 mei een Swim-inn. Deze start om 13.30 uur en zal rond 16.00 uur weer afgelopen zijn waarna er ruimte is om vrij te zwemmen. Diegenen, die in het bezit zijn van het basiszwemdiploma (A, B en/of C) en tevens 10 jaar of jonger zijn, kunnen deze dag mee zwemmen met leeftijdgenootjes.

Ouders zijn natuurlijk ook welkom. Zij mogen gewoon vanaf het terras of langs de kant meekijken met de training. Dus heb je zin om een keer een training van Zwemclub de Schotejil bij te wonen en na afloop nog even lekker vrij te zwemmen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vergeet daarbij niet je naam en geboortejaar te vermelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen