Goed nieuws, de vermiste man is gevonden!

Foto: PR Politie Nederland

De politie deelt informatie over de vermissing van een 39-jarige man uit Stellendam. Ze zijn natuurlijk op zoek naar de man, maar ook naar meer informatie.

Door Sam Fish

Het gaat om de 39-jarige Cornelis uit Stellendam. Hij heeft een gezet postuur, is 1.86 lang en draagt een blauw fleece jack, grijze spijkerbroek en grijze instapschoenen. Hij is rond 10 uur vertrokken.

Update 18.45 uur

De politie bevestigt dat de vermiste man in goede gezondheid is aangetroffen. De politie dankt iedereen voor de enorme inzet. Er zijn de hele dag door veel mensen de straat op gegaan om te helpen zoeken naar de man. Dat is erg mooi om te zien. Voor de mensen die hebben mee gezocht is er gelegenheid tot een kop koffie in het Haagse Huus.

De politie vraagt iedereen om de foto’s van de man te verwijderen, dit in verband met zijn privacy.

Update 17.09 uur

De politie, brandweer en buurtpreventieteam zijn op dit moment het Stellendamse bos aan het doorzoeken naar de vermiste man. Iedereen is welkom om te helpen zoeken. Er zijn daar op dit moment zo’n 100 mensen aan het zoeken. En ook vanaf de Grevelingen wordt meegezocht naar de man. Er is een snelle rubberboot ingezet om korter onder de wal te kunnen zoeken.

politie brandweer buurtpreventie Stellendam bos vermissing

politie brandweer buurtpreventie Stellendam bos vermissing

Update 14.43 uur

De brandweer is ook aan het zoeken. Zij hebben het droneteam ingeschakeld. Met een drone kunnen ze in korte tijd een groot gebied bekijken. Er wordt hierbij ook gewerkt met hittesensoren.

Update 13.45 uur

Er zijn inmiddels meerdere groepen mensen aan het zoeken. Staatsbosbeheer schijnt de zoeken op de Slikken en ook diverse leden van het buurtpreventieteam van Stellendam zijn rondjes aan het doen in en rond het dorp. Mocht je de man zien; meld dit dan direct via 0800-0011 of via GO-alert. Zij staan in direct contact met de politie. De man is aanspreekbaar.

Update 13.14 uur

Het gaat om een urgente vermissing. De man is te voet vertrokken en is mogelijk in de omgeving van Stellendam.

Tips?

De politie komt later met meer informatie. Als je zelf informatie hebt, meld dit dan via 0900-8844 of via GO-alert. De vermissing is ook gedeeld op GO-alert, maar op dit moment alleen op de westkant van het eiland. Zie je de man ergens lopen of ben je bij hem? Bel dan 112.