Bosseschool ontvangt zesde Groene Vlag

Foto: PR Bosseschool Middelharnis

Op 20 juni heeft op de Bosseschool in Middelharnis een audit plaatsgevonden voor het behalen van de zesde Groene Vlag. Een spannend moment voor de school en het Eco-team!

De audit werd succesvol afgerond, op basis van het afgeleverde materiaal en de rondleiding door de school. En dat betekent dat de Bosseschool de tweede school in Nederland is met zes Groene Vlaggen!

De uitreiking

Het behalen van de zesde Groene Vlag werd feestelijk gevierd op vrijdag 20 september. Het Eco-team, de coach van de school Marieke Schoenmaeckers, de juffen en verschillende schoolklassen waren aanwezig. Wethouder Tea Both was aanwezig, samen met een vertegenwoordiger van Coöperatie Deltawind en Eco-Schools Nederland.

Na een paar korte toespraken was het dan tijd voor het grote moment. Het hijsen van de Groene Vlag. Behalve die nieuwe groene vlag kreeg de school ook de bijbehorende certificaten én een extra cadeau van Deltawind. Zij overhandigden een cheque van maar liefst € 500,-. Dit bedrag kan de school besteden aan het nóg groener en duurzamer maken van het gebouw.

Zesde Groene Vlag bosseschool

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen