Noud mag mee in Toyota

Foto: Kika Goeree-Overflakkee

Kanjer Noud was dronkelig na een rondje mee te hebben gereden in een Toyota tijdens het Toyota 4×4 evenement op het strand in Ouddorp.

Het evenement werd voor de tweede keer georganiseerd door Toyota Flakkee uit Dirksland, waarbij heel veel vrijwilligers de handen ineen sloegen om een parcours van twee kilometer aan te leggen. Natuurlijk was ook Kika, Kinderen Kankervrij, aanwezig op het evenement.

“Ik heb samen met Kika-smurf Piet Ploos van Amstel weer een super mooie dag gehad voor de stichting,” laat Kika-ambassadeur Kees Witte weten. “In de middag kwam onze kanjer Noud samen met zijn broer Timo en ouders Sandra en Steef langs om een rondje mee te rijden.” En dat vond hij geweldig. “Hij was een beetje dronkelig na afloop, liet hij weten.”

LEES OOK:  Kika-dag weer super succesvol!

Opbrengst
Het evenement zelf was gratis voor Toyota rijders, maar er stond een donatie-pot voor Kika waar iedereen zijn eigen entreegeld in mocht stoppen. “Er deden meer dan negentig Toyota rijders mee en zij hebben allemaal gedoneerd. Dat was bij elkaar 2440 euro,” laat Kees weten. Maar dat was nog niet alles. “We werden nog een keer verrast en wel door Gertjan Kalis, directeur van Toyota Flakkee. Hij kwam naar onze stand en zei dat hij bedrag aan zou vullen tot 3000 euro rond!”

“Ik wil namens Kika graag Toyota Flakkee, hoofdsponsor Bosman Schadeherstel, alle rijders en alle mensen die mee hebben geholpen tijdens deze prachtige dag bedanken. Ook namens de kindjes voor wie we het doen,” aldus Kika-Kees.

Reacties