Van der Wal Hygiëne is er voor iedereen

Foto: Sam Fish

Overal waar je bent wil je dat het schoon is. Thuis, op school, op het werk. En dat is precies waar Irma van der Wal haar werk van heeft gemaakt.

Door Sam Fish

“Het begon voor mij allemaal best wel vroeg,” vertelt Irma (46). “Mijn ouders hadden een eigen bedrijf in gewasbeschermingmiddelen en zaaizaden. Daar kwam heel veel bij kijken en in 2000 heb ik het deel van de bedrijfshygiëne en de dierenvoeding overgenomen. Tegenwoordig richt ik mij vooral op dat eerste.” Met haar nieuw overgenomen bedrijf zocht ze een nieuwe locatie en is ze aan de slag gegaan.

Klanten

Irma is er met haar bedrijf Van der Wal Hygiëne in principe voor iedereen. “Ik verkoop in bulk, maar soms ook per stuk. Maar het zijn vooral bedrijven die in mijn klantenbestand zitten,” vertelt ze. “Denk bijvoorbeeld aan basisscholen, middelbare scholen, bedrijven, boeren, zorginstellingen, noem het maar op. Overal waar schoonmakers werken of waar wordt schoongemaakt, daar lever ik aan.”

Van der Wal HygiëneEnorm aanbod

Ze levert dan ook echt álles. “Ik ben niet merk gebonden, doordat ik inkoop bij verschillende leveranciers,” legt ze uit. “Dus als je een bepaald merk met een specifiek geurtje wilt hebben, dan is dat gewoon mogelijk. Als een schoonmaakster zweert bij dat ene middeltje, dan lever ik dat.” En dat aanbod stopt niet bij schoonmaakmiddelen. “Ik verkoop ook zeepdispensers, dweilkarretjes, toiletpapier, afvalbakken, bedrijfsstofzuigers en nog veel meer. Het belangrijkste is dat de klant tevreden is met de spullen. En of dat dan het ene merk is of het andere, dat maakt voor mij niet uit.”

Daarnaast zijn veel van haar spullen ook milieuvriendelijk. “Ik heb in het assortiment ook biologische producten en producten met ecolabel,” laat Irma weten. “De natuur is enorm belangrijk en hoewel je in je eentje niet super veel kunt doen draag ik het milieu een warm hart toe. Dat doe ik dus door ook mijn producten wat natuurvriendelijker te houden.”

Levering

Alles wat besteld wordt levert Irma zelf af op het moment dat het voor de klant het beste uitkomt. “Dat kan tot aan de deur, maar bij sommige bedrijven gaat dat zelfs tot aan de kast,” vertelt ze lachend. “Dan ben ik daar al een paar keer eerder geweest. Als ik dan aankom met een nieuwe levering, dan zeggen ze dat ik door mag lopen naar de kast. Dan zet ik het gewoon even weg, is geen enkel probleem. Soms doe ik dat samen met het personeel van het bedrijf. Dat is gewoon een stukje service dat erbij hoort.”

Meer informatie

Irma heeft net een nieuwe webshop geopend waardoor het bestellen bij Van der Wal Hygiëne nu nóg makkelijker is. De webshop is te vinden via www.onlineschoonmaakspullen.nl, dan kun je meteen eens kijken naar het volledige aanbod.

Kun je de service en producten van Irma wel gebruiken? Maak dan gebruik van het gratis intakegesprek. “Dan kunnen we binnen het bedrijf kijken wat er allemaal nodig is en dan lever ik het totaal pakket,” zegt Irma. “Dan weet je zeker dat je alles in huis hebt en als er iets op is kunnen we het heel makkelijk bijbestellen.” Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.vanderwalhygiëne.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen