Heropening Entrez goed verlopen

Foto: Sam Fish

Donderdagmiddag 12 maart werd om half twee Lunchroom en cadeauwinkel Entrez in Middelharnis opnieuw geopend na een verbouwing van anderhalve week.

De heropening werd verzorgd door wethouder De Jong die na een korte speech de aanwezigen meenamen naar de kaarsenmakerij. Daar maakte hij samen met cliënt Arliene Bekker een kaars om de winkel en lunchroom officieel weer open te verklaren.

Wethouder De Jong kwam echter niet met legen handen naar het feestje, “Ik heb een cadeautje meegebracht namens de gemeente”. Een houten doos vol chocolade. “Niet allemaal tegelijk opeten, hoor”, lachte hij.

Lees ook: Open dag in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

En de verbouwing was niet voor niks. “We zijn twee maart begonnen met verbouwen en in die anderhalve week hebben we alle meubelen vernieuwd, we hebben nieuwe stoelen en tafels gekregen in de lunchroom, nieuwe kasten in de cadeauwinkel, een prachtige counter waar de kassa op staat en alles is geverfd”, vertelt medewerkster Jeannette de Jonge trots na de officiële opening.

Cadeauwinkel en lunchroom Entrez is onderdeel van de Gemiva-SVG Groep en heeft 21 cliënten in dienst, drie man aan personeel dat wordt geholpen door ongeveer vijf vrijwilligers.

Lees ook: Stadswandeling Delft en Delfts Blauw schilderen

Reacties