Meedenkavond ontwikkeling Achthuizen

Gemeenteraad bezoekt Achthuizen
Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Op maandag 24 april 2017 organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee samen met de dorpsraad Achthuizen en Kroon & De Koning BV een meedenkavond over de ontwikkelmogelijkheden in Achthuizen. H

et doel van de avond is om samen met inwoners na te denken over de huidige en toekomstige woonbehoefte in Achthuizen voor de locatie achter het Lesje tussen de Achthuizensedijk en de Zandweg.

Tijdens de informatieavond worden de woonwensen van inwoners van Achthuizen in kaart gebracht. Denk hierbij aan starterswoningen, doorgroeiwoningen, vrijstaande woningen of vrije kavels. Ook kunnen de aanwezigen ideeën doorgeven over (groen)voorzieningen voor de betreffende locatie.

LEES OOK: Ook Faunapark Flakkee in de prijzen gevallen

Meedenkavond
De meedenkavond is op maandag 24 april 2017 en vindt plaats in ’t Buurthuus aan de Kloosterstraat 10 in Achthuizen. De avond start om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur.

Aanmelden
Inwoners uit Achthuizen en andere belangstellenden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. Bij interesse kunnen zij zich aanmelden bij Mirella Brienissen, via e-mail [email protected] of via het algemene telefoonnummer 14 0187.

Reacties