Informele bijeenkomsten cliëntenraad Participatiewet

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

De cliëntenraad Participatiewet & WSW Goeree-Overflakkee organiseert binnenkort koffieochtenden met het thema ‘Samen Leven, Samen Werken’.

Als cliënt kun je tijdens deze ochtenden in gesprek gaan met diverse teams. Denk aan het Team Werk en Inkomen, Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee (ASDGO), Werkgroep IOP, Beschut Werken, Stichting MEE, GO-Markt, Werkbedrijf Goeree-Overflakkee en Project ‘klant-centraal’.

Je kunt vrijblijvend bij de verschillende deelnemers langslopen om vragen en/of problemen te bespreken. Dit natuurlijk alles onder het genot van gratis koffie of thee. En je kunt ook extra informatie krijgen tijdens de bijeenkomsten. Denk aan informatie over:

  • Vervangende regels van de WSW en ‘Beschut Werken’
  • Participatiewet/WMO/Jeugdwet
  • Project ‘klant-centraal’
  • Re-integratie/tegenprestatie
  • Onderwerpen die je zelf aangeeft.

Tijdens de bijeenkomst kom je meer te weten over het werk van stichting MEE en stichting ZIJN. Maar ook over de werkzaamheden van de Adviesraad en de cliëntenraad.

Overal welkom

De koffieochtenden worden over het gehele eiland gepland. Zo heeft iedereen de kans om in zijn of haar buurt langs te komen. De exacte data en tijdstippen worden binnenkort bekend gemaakt.

Heb je nog suggesties voor de inhoud van de ochtenden? Geef dit dan door via [email protected]. Bij dit mailadres kun je ook terecht voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen