Het verkiezingsmagazine is op de mat gevallen

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart gaan we massaal weer naar de stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog geen idee hebt op welke partij je moet stemmen. Je weet misschien niet waar alle partijen voor staan en wie dus jouw stem verdient. De gemeente heeft daarom een heel handig verkiezingsmagazine gemaakt. Hierin is precies te zien wat de standpunten zijn van de negen deelnemende partijen.

Het magazine is deze week huis aan huis bezorgd als bijlage van het Eilanden-Nieuws. De partijen hebben hier allemaal zelf de teksten aangeleverd. De gemeente heeft het dus alleen maar gebundeld.

Extra informatie

In het magazine staat behalve de standpunten van de partijen ook nog wat extra informatie. Zo worden er acht vragen gesteld waar de partijen antwoord op geven. En er staat meer informatie over het stemmen zelf. Bijvoorbeeld welke stemlocaties al eerder open gaan dan 16 maart.

Heb je het magazine niet gekregen? Hij is ook digitaal te bekijken via de website van de gemeente. En ben je nu benieuwd over wat de gemeente eigenlijk allemaal doet en waar je precies voor stemt? Bekijk dan de video onderaan dit bericht!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen