Maak online afspraken met de gemeente

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Als je iets nodig hebt bij de gemeente is het vaak zo dat je niet direct terecht kunt als je langs gaat op het gemeentehuis. Daarom is het makkelijker om een afspraak in te plannen. Dit kan heel makkelijk online!

Het begint met de slogan ‘Regel uw zaken makkelijk en snel via Goeree-Overflakkee.nl’. Daarmee stimuleert de gemeente inwoners en ondernemers om digitaal zaken te doen met de gemeente.

Afspraak

Veel gemeentelijke producten kunnen online aangevraagd worden. Maar voor sommige zaken is het noodzakelijk dat je persoonlijk aan de balie komt. Hiervoor dien je een afspraak te maken. Een afspraak maak je eenvoudig 24 uur per dag online via de gemeentelijke website. Een afspraak wijzigen of afzeggen kan heel makkelijk via de link in de bevestigingsmail.

Online regelen

Digitaal zakendoen met de gemeente biedt veel gemak. De website is 24/7 beschikbaar. Daarnaast zijn er geen telefoon- of reiskosten. En door automatisering van processen is het mogelijk om zaken sneller af te handelen. Kijk voor een volledig overzicht van alle gemeentelijke producten en diensten die u online kunt regelen op www.goeree-overflakkee.nl/online-regelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen