Wethouder en directeur SRGO heropenen Oostdam

Foto: PR Stichting SRGO

Op 24 november jongstleden vond de officiële heropening van het geheel vernieuwde Oostdam plaats. Het enigszins gedateerde meubilair heeft plaatsgemaakt voor een frisse en moderne sfeer en look.

Directeur Lesly Wolters van SRGO en wethouder Bruggeman van de gemeente Goeree-Overflakkee spraken hun enthousiasme uit over het resultaat en de betrokkenheid van alle verenigingen en belangstellenden.

Na een aantal maanden van verbouwen en vernieuwen die plaatsgevonden hebben, was het pand eind november klaar voor een heropening. Naast de officiële handeling hebben de diverse betrokken clubs en verenigingen zich gepresenteerd en was er volop ruimte om uitgebreid rond te kijken en te genieten van een hapje en een drankje.

In de afgelopen maanden vernieuwde Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee onder andere de entree, zalen en meubilair voor een frisse uitstraling. ‘De huiskamer van Goereede’, zoals Oostdam ook wel genoemd wordt, blijft echter vernieuwen. Onder andere de sanitaire voorzieningen en de geluidsinstallatie staan nog op de wensenlijst.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee beheert en exploiteert zeven accommodaties op het eiland. Ieder pand wordt gekenmerkt door zijn of haar eigen charme en sfeer. In samenspraak met de gasten en betrokken verenigingen wordt er gezocht naar een optimale invulling en meubilering van de panden. Oostdam is hier een uitstekend voorbeeld van. De meningen en verbeterpunten van de afgelopen jaren zijn zorgvuldig verwerkt in de nieuwe meubels en inrichting.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Ga eens langs of neem deel aan een van de activiteiten die er georganiseerd worden.

Reacties

article
12167
Wethouder en directeur SRGO heropenen Oostdam
Op 24 november jongstleden vond de officiële heropening van het geheel vernieuwde Oostdam plaats. Het
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/gemeente/12167/wethouder-en-directeur-srgo-heropenen-oostdam/
2018-12-19T09:12:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/120/2018/12/19091433/Heropening-Oostdam-Goedereede.jpg
Bruggeman, Goedereede, heropening, huiskamer, Lesly Wolters, Oostdam, SRGO, Wethouder
Gemeente, Nieuws