PleinBios – Top Gun

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

De zon verdwijnt langzaam achter de duinen, de sterren staan aan de hemel en je zit heerlijk met een bak popcorn klaar voor de film.

Dat is hoe het Strandplein van Ouddorp Duin er deze zomer iedere zaterdagavond uit gaat zien. Om precies te zijn kun je van zaterdag 9 juli tot en met zaterdag 27 augustus genieten van films op het plein. Voor deze openluchtbioscoop hangt er een gigantisch scherm aan de gevel van Strandtheater Houten Kaap. En wat is een filmavond zonder snacks en drankjes? Precies, daar is dus ook gewoon aan gedacht!

De films starten ongeveer een half uur na zonsondergang en de toegang is gratis. Er zijn relaxte strandstoelen aanwezig, maar je kunt ook je eigen stoel meenemen. De entree kan gratis zijn door de cofinanciering van de ondernemers op Ouddorp Duin. Maar een kleine bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Zo steun je het theater en zorg je ervoor dat er vaker leuke dingen georganiseerd kunnen worden.

Top Gun

Op zaterdag 13 augustus kun je kijken naar de film ‘Top Gun’, deze start om 22.00 uur.

“Up there with the best of the best.” Maverick (Cruise) wordt samen met zijn copiloot Goose (Edwards) aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman (Kilmer). Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

Meer films

Maar er draait nog meer deze zomer. Check hieronder een kort overzicht:

  • 20 augustus – Jumanji, Welcome to the jungle – 21.30 uur
  • 27 augustus – Encanto – 21.00 uur

Kijk voor meer informatie over de PleinBios op de website van Houten Kaap.

Cookieinstellingen