PleinBios – Mamma Mia, Here we go again!

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

De zon verdwijnt langzaam achter de duinen, de sterren staan aan de hemel en je zit heerlijk met een bak popcorn klaar voor de film.

Dat is hoe het Strandplein van Ouddorp Duin er deze zomer iedere zaterdagavond uit gaat zien. Om precies te zijn kun je van zaterdag 9 juli tot en met zaterdag 27 augustus genieten van films op het plein. Voor deze openluchtbioscoop hangt er een gigantisch scherm aan de gevel van Strandtheater Houten Kaap. En wat is een filmavond zonder snacks en drankjes? Precies, daar is dus ook gewoon aan gedacht!

De films starten ongeveer een half uur na zonsondergang en de toegang is gratis. Er zijn relaxte strandstoelen aanwezig, maar je kunt ook je eigen stoel meenemen. De entree kan gratis zijn door de cofinanciering van de ondernemers op Ouddorp Duin. Maar een kleine bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Zo steun je het theater en zorg je ervoor dat er vaker leuke dingen georganiseerd kunnen worden.

Mamma Mia

Op zaterdag 6 augustus kun je kijken naar de film ‘Mamma Mia, Here we go again!’, deze start om 22.00 uur.

Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Meer films

Maar er draait nog veel meer deze zomer. Check hieronder een kort overzicht:

  • 13 augustus – Top Gun – 22.00 uur
  • 20 augustus – Jumanji, Welcome to the jungle – 21.30 uur
  • 27 augustus – Encanto – 21.00 uur

Kijk voor meer informatie over de PleinBios op de website van Houten Kaap.

Cookieinstellingen