PleinBios – Jumanji, Welcome to the jungle

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

De zon verdwijnt langzaam achter de duinen, de sterren staan aan de hemel en je zit heerlijk met een bak popcorn klaar voor de film.

Dat is hoe het Strandplein van Ouddorp Duin er deze zomer iedere zaterdagavond uit gaat zien. Om precies te zijn kun je van zaterdag 9 juli tot en met zaterdag 27 augustus genieten van films op het plein. Voor deze openluchtbioscoop hangt er een gigantisch scherm aan de gevel van Strandtheater Houten Kaap. En wat is een filmavond zonder snacks en drankjes? Precies, daar is dus ook gewoon aan gedacht!

De films starten ongeveer een half uur na zonsondergang en de toegang is gratis. Er zijn relaxte strandstoelen aanwezig, maar je kunt ook je eigen stoel meenemen. De entree kan gratis zijn door de cofinanciering van de ondernemers op Ouddorp Duin. Maar een kleine bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Zo steun je het theater en zorg je ervoor dat er vaker leuke dingen georganiseerd kunnen worden.

Jumanji, Welcome to the jungle

Op zaterdag 20 augustus kun je kijken naar de film ‘Jumanji, Welcome to the jungle’, deze start om 21.30 uur.

Vier tieners vinden tijdens het nablijven op school een oude spelcomputer met het mysterieuze spel Jumanji erin. Ze besluiten één potje te spelen, maar worden dan letterlijk in het spel gezogen en belanden in de jungle. Eén voordeel: ze zitten in het lichaam van de door hun gekozen personages. In hun nieuwe lichamen moet het viertal nu proberen het spel te winnen, want enkel als ze Jumanji uitspelen, mogen ze het spel verlaten en terugkeren naar de echte wereld.

Meer films

Maar er draait nog meer deze zomer. Check hieronder een kort overzicht:

  • 27 augustus – Encanto – 21.00 uur

Kijk voor meer informatie over de PleinBios op de website van Houten Kaap.

Cookieinstellingen