Britse en Nijmeegse muziek in ’t JAC

Foto: Cynbel

Zaterdag 18 maart staan er twee geweldige bands op het programma bij Popstichting Jailhouse die je eigenlijk niet mag missen!

In het voorprogramma kun je eerst gaan genieten van de uit Newcastle afkomstige band “Preach Alaska”. Deze band staat voor een muzikale en stilistische wedergeboorte. Nieuwe opnamen zorgde voor vergelijkingen met TV On The Radio, Hüsker Dü en Pavement.

Als hoofdact bestormd de Nijmeegse Indie-rockband “CYNBEL” het podium. Sinds het ontstaan van de band hebben de bandleden niet stilgezeten. Met hun frisse mix van indiepop en grootse stadionrock beïnvloed door bands als U2, The Police en Kings of Leon bezochten ze al vele grote festivals waaronder Huntenpop, Bevrijdingspop Zutphen en Park Open Arnhem. In 2016 speelt de band zich in de kijker voor rondreizend festival Popronde, waarvoor ze geselecteerd worden uit meer dan dan 1300 aanmeldingen. CYNBEL bestaat uit Timon Hoitink (drummer en leadzanger), Wolter Jetten (bassist en backint vocals), en Ricardo te Kolste (gitarist en backing vocals).

LEES OOK: Loop mee met de KiKa-Avondvierdaagse!

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €2,50. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang optreden is 22.00. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen