Dit is de Bestseller Top 60 van week 26 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 26 in 2022.

De nummer één van vorige week blijft lekker staan waar ze stond. De top positie is ook deze week weggelegd voor Karin Slaughter met haar boek ‘Gewetenloos’. De nummer twee is echter een nieuwe binnenkomer. Corina Bomann heeft met haar boek ‘Gloriedagen’ Marcel van Roosmalen van de troon gestoten. Die is deze week namelijk naar de vijfde plek gezakt. Een kleine stijger voor Lucinda Riley maakt de top 3 van deze week af. Haar boek ‘De geheimen van de kostschool’ is deze week gestegen naar de derde plek.

Een twee terugkomers deze week. Zo is Charlie Mackesy na één week afwezigheid weer terug in de lijst. Vorige week zakte het populaire boek af naar plaats 13. Deze week is het echter weer te vinden op plaats 8. En ook Hanneke de Zoete is met haar moppenboek terug in de lijst. Zij steeg deze week van plaats 20 naar plaats 10.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Karin Slaughter – Gewetenloos
  2. (-) Corina Bomann – Gloriedagen
  3. (4) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  4. (3) M.J. Arlidge – Kom eens gauw
  5. (2) Marcel van Roosmalen – Totaal
  6. (6) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  7. (7) Kelly Weekers – De kracht van keuze
  8. (13) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  9. (8) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  10. (20) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes Moppenboek

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen