Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta viert BoekStartdag

Foto: Afbeelding van Aline Dassel via Pixabay

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand diverse activiteiten voor verschillende leeftijden. Zo ook deze maand.

Denk aan lezingen, workshops, spreekuren, films en andere activiteiten. Zo is er deze week een workshop macramé in Middelharnis. In Ouddorp draait er een film. En de bibliotheek viert de BoekStartdag. Aanmelden voor alle activiteiten kan aan de balie in de bibliotheek of via de website.

Workshop macramé

In deze workshop laat Elma Pluim deelnemers kennis maken met macramé. Onder het genot van koffie of thee met wat lekker ga je zelf aan de slag. Tijdens deze workshop maak je helemaal zelf een plantenhanger. Ervaring is niet nodig.

De workshop vindt plaats op zaterdag 11 juni van 10.30 tot 11.30 uur in de bibliotheek van Middelharnis. Deelname kost 20 euro per persoon, dit is inclusief materialen, koffie en taart.

BoekStartdag

Een heel weekend lang viert de bibliotheek BoekStartdag en wel op zaterdag 11 en zondag 12 juni. Deze dagen staan in het teken van voorlezen en taalontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Het Biebteam van leesconsulenten zal aanwezig zijn op 3 locaties in de regio. Ontdek hoe fijn het is om samen met je kind met boeken en taal bezig te zijn.

Op zondag 12 juni zijn de leesconsulenten van 11.00 tot 14.00 uur aanwezig bij de kinderboerderij op het Hernesseroord in Middelharnis. Andere locaties en tijdens zijn te vinden op de website van de bibliotheek.

Film – Un Triomphe

Op woensdag 1 juni draait er bij Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp een film. Hier kun je kijken naar ‘Un Triomphe’, gebasseerd op een waargebeurd verhaal. Om toch maar rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop te geven in een gevangenis. Hij wordt verrast door het daar aanwezige acteertalent.

De entree bedraagt 5 euro voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen