Derde boek Marije Bruggeman is vervolg op eerste

Achieffoto: Marije bij de presentatie van haar eerste boek
Foto: Sam Fish

Marije Bruggeman uit Oude-Tonge is pas 17 jaar, maar heeft nu al drie boeken op haar naam staan. En die derde is nu voor iedereen verkrijgbaar!

Door Sam Fish

Op 16-jarige leeftijd bracht Marije haar eerste boek uit genaamd ‘Vertrouw me’. Al snel schreef ze ook een vervolg, maar daar was ze toch niet tevreden over. Zo vertelde ze toen haar tweede boek ‘Voor altijd’ uitkwam. Het idee zette ze aan de kant om dat tweede boek te maken. Ze zou er later wel naartoe terug gaan.

En dat heeft ze nu gedaan.

Zal ook jij mij vertrouwen?

Het vervolg op ‘Vertrouw me’ draagt de titel ‘Vertrouw me 2 – Zal ook jij mij vertrouwen?’. In het boek keer je terug naar Elisa en haar vriend Louis. Ze komen in de financiële problemen en zijn ten einde raad. Zouden ze de paarden wel kunnen houden? Of moeten ze Flew en Bailey verkopen? Als Elisa een telefoontje krijgt om een paard te gaan inrijden voor een groot bedrag, twijfelt ze. Wat zal ze gaan doen?

Het boek is vanaf nu verkrijg baar via Boekscout voor € 19,50.

Marije Bruggeman

Marije Bruggeman (17) is een meisje met een grote passie voor schrijven. Al sinds ze klein was verzint ze verhaaltjes. En die is ze later ook op gaan schrijven. Inmiddels is dit boek het derde boek dat ze op haar naam heeft staan. Marije schrijft graag over paarden, maar ook over liefde en vriendschappen. Ze heeft twee eigen pony’s: Meissie en Indy. Die laatste staat dan ook met haar op onderstaande foto.

Marije Bruggeman paard indy