Dit is de Bestseller Top 60 van week 29 in 2021

Foto: Afbeelding van Bequest via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 29 in 2021.

Het nieuwe boek van Suzanne Vermeer doet het meteen erg goed. Het boek Dwaalspoor is als nieuwkomer binnengekomen op de tweede plaats. Verder staan er in de lijst nog drie andere nieuwkomers. Daarvan staat er één in de onderstaande top 10. Dat is het boek ‘Je bent zoals je denkt’ van Michael Pilarczyk.

Het vakantieboek van Bas Smit en Nicolette van Dam staat deze week op één. En Esther Verhoef maakt met haar nieuwe boek de top 3 af.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (2) Bas Smit & Nicolette van Dam – Nederland heeft alles
  2. (-) Suzanne Vermeer – Dwaalspoor
  3. (1) Esther Verhoef – De Nachtdienst
  4. (5) Lale Gül – Ik ga leven
  5. (2) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  6. (-) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  7. (4) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  8. (6) Karin Slaughter – Valse getuige
  9. (8) Lucinda Riley – De Zeven Zussen: De zevende zus
  10. (12) Susan Smit – De heks van Limbricht

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.