Jubileumjaar Coöperatie Deltawind feestelijk afgesloten

Foto: Özgül Mouemin

Coöperatie Deltawind bestaat dit jaar 30 jaar. Om dat te vieren hebben ze de afgelopen maanden verschillende feestjes georganiseerd. Maar aan alles moet een einde komen.

Van de vier feestjes was de videoshow en het concert op het Diekhuusplein de spectaculaire afsluiter. Op zaterdag 12 oktober stond het Diekhuusplein vol met genietend publiek. Er was een prachtige videoshow op de muur van het gebouw. Die show werd muzikaal ondersteund door Start en Linnemann.

Show

Het Diekhuus kwam langzaam tot leven door de video performance naar ontwerp van Emile Steginga. Tegelijkertijd klonken de prachtige klanken van een uitvoering van de Canto Ostinato van Simeon ten Holt over het Diekhuusplein. Docenten Piet Westhoeve (piano), Paul Stark (piano) en Jonas Linneman (slagwerk) namen het muzikale deel met verve voor hun rekening.

Bedankt

Ondanks de matige weersomstandigheden genoten zo’n honderd mensen van dit unieke concert en kijkt de organisatie terug op vier prachtige feestjes. “Voor die feestjes hebben we telkens samengewerkt met lokale partijen om dit tot een succes te maken,” laten ze weten. “Onze dank gaat dan ook uit naar alle mensen met wie we hebben mogen samenwerken. Ook danken we alle mensen die zich vrijwillig hebben ingezet om dit mogelijk te maken. En tot slot danken we iedereen die tijdens één van de evenementen is langs geweest. Samen kom je verder!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen