Oude tijden Herleven in Middelharnis

Foto: PR Organisatie Eilandelijk Muziekfestival

De oudere muziekliefhebber herinnert zich vast nog wel het jaarlijks terugkerend muziekfestival. Dit werd gehouden in de aula van de technische school. En alle eilandelijke muziekverenigingen kwamen langs om zich te laten horen. Goed nieuws!

Nog steeds heeft bijna ieder dorp op Goeree Overflakkee een enthousiaste muziekvereniging. Ook zijn er vele liefhebbers die het repertoire van de harmonie, fanfare en brassband orkesten enorm waarderen. Wanneer heb je de kans om alle orkesten op één avond te kunnen beluisteren zonder daarbij een race over het eiland te moeten maken? Sinds 1985 niet meer… Die tijd is nu voorbij.

Nieuw leven

Muziekvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge blaast dit muziekfestival opnieuw leven in. Vooralsnog om haar 95-jarig jubileum te vieren en wie weet wordt het festival weer een jaarlijks terugkerend evenement. Net zoals vroeger.

Als locatie is dit keer als vanouds gekozen voor de aula van de technische school in Middelharnis. Tijdens het avondvullend programma wordt u getrakteerd op concerten van de volgende orkesten; Brassband Concordia Ouddorp, Fanfareorkest De Hoop Stellendam, Fanfareorkest Vooruit Oude Tonge en natuurlijk Harmonie Apollo zelf.

Meer informatie

Het festival is op zaterdag 26 oktober 2019 in de aula van de Technische School aan Schoolstraat 11 in Middelharnis. De avond begint om 18.00 uur, de zaal opent ongeveer een half uur eerder. De entreekosten zijn € 5,- per persoon, kinderen tot 15 jaar mogen naar binnen voor de helft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen