Carlijn en Joske winnen Moederdagactie Para Mi

Foto: PR Para Mi

Kledingwinkel Para Mi had speciaal voor Moederdag een landelijke actie voor iedereen in Nederland. Mensen mochten vertellen wie er voor hen extra speciaal waren met Moederdag. De winnaressen mochten dinsdag 21 mei hun prijs uitzoeken in Ouddorp.

Door Sam Fish

Aanmeldingen vanuit het hele land stroomden binnen. Toch waren twee dames uit Dirksland de gelukkige winnaressen. Carlijn en moeder Joske Hoek mochten daarom in Ouddorp hun prijs uitzoeken bij Plezand damesmode. Natuurlijk met een gebakje erbij om de winst te vieren.

Vol trots mochten de dames nog even op de foto met hun uitgezochte nieuwe broek. Carlijn was blij dat ze haar moeder had opgegeven voor de actie. “De reden waarom ik mijn lieve moeder een Para Mi broek gun is omdat zij altijd voor mij klaar staat. Door mijn ziekte ben ik mijn moeder nog meer gaan waarderen! Ze helpt mij als het even niet lukt of niet mee zit. Daarbij gaat zij ook mee naar al mijn ziekenhuis bezoeken,” laat Carlijn weten. “We hebben een goede band en doen daarnaast veel leuke dingen samen, zoals op vakantie gaan, gezellig dagjes weg, shoppen en niet te vergeten wij zwemmen wekelijks samen.”

Para Mi

Para Mi is een Nederlands modemerk dat zich specialiseert in damesbroeken. Ieder seizoen wordt er een nieuwe collectie samengesteld waarbij het draait om pasvorm, comfort en kwaliteit. Door de groei binnen het bedrijf vonden ze het leuk om iets terug te doen voor de klanten en de verkooppunten. Moederdag was daar het perfecte moment voor.

Moeder en dochter met hun nieuwe broeken
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen