Toneelclub Klokkedieven organiseren seniorenmiddag

Foto: PR Stichting SRGO

De agenda van Oostdam stond in maart in het teken van de jaarlijkse voorstellingen van de Klokkedieven. Er werd zelfs een speciale middag georganiseerd voor senioren uit Goedereede.

De ouderen werden opgehaald en teruggebracht, kregen heerlijke hapjes en konden genieten van de prachtige voorstelling Martha & Mathilda.

In maart stond de toneelclub maar liefst tien keer op het toneel om het blijspel Martha & Mathilda op te voeren voor groot publiek. Een leuk blijspel over twee zussen die al op leeftijd zijn en samen een ietwat oubollig hotelletje runnen; De Goudfazant, wat deel uitmaakt van een grote, oude boerderij. Er volgen hilarische verwikkelingen, waarin de toeschouwer wordt meegenomen.

Het resulteerde in een toneelstuk met veel humor en echt een middag of avond lachen!

De senioren konden op zaterdag 16 maart genieten van het prachtige blijspel op een speciaal voor hen georganiseerde matineevoorstelling. Gasten werden opgehaald door Taxi Donkersloot, kregen heerlijke hapjes van het personeel van Oostdam en konden genieten van het mooie spel van de Klokkedieven. Dankzij de samenwerking van deze partijen hadden de gasten een prachtige middag en hebben ze genoten van alle activiteiten en aandacht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen