Film kijken met de Oranjevereniging

Op woensdag 13 maart organiseert Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk een filmmiddag voor kinderen uit de woonkernen.

Kinderen die lid zijn van de Oranjevereniging kunnen deze middag gratis naar de film komen kijken. Ook kinderen die niet lid zijn van de vereniging zijn welkom bij de film, voor hen bedraagt de entree € 5,50 per persoon.

Tijdens de film wordt er limonade en chips uitgedeeld, dit zit niet bij de entreeprijs inbegrepen. Aanmelden voor de filmmiddag kan via de website van Hart van Goeree-Overflakkee. Wees wel snel, want vol is vol.

Diep in de zee
De film die deze middag in het Diekhuus gedraaid wordt is Diep in de Zee (Deep). Deze begint om 14.00 uur en de deuren openen een half uurtje eerder.

De film speelt zich af in het jaar 2100. De mensheid heeft de aarde verlaten en een aantal extravagante wezens hebben de planeet overgenomen. Diep, een avontuurlijke octopus, is de laatste van zijn soort en leeft in de diepte met zijn twee vrienden Evo, een betweterige en onhandige armvinnige, en Alice, een neurotische garnaal. Als hun huis door een ongeluk wordt vernield worden ze op pad gestuurd om een nieuw huis te vinden. Ze reizen naar verre plaatsen als New York, dat nu volledig onder water ligt, de Titanic en de Arctische Oceaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen