Sinterklaas slaapt in bedstede Streekmuseum

Foto: PR Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Door het enorme snurken van Sinterklaas hebben de Pieten van het Pietenhuis in Middelharnis besloten Sinterklaas ergens anders te laten slapen.

Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in de Kerkstraat van Sommelsdijk is uitgekozen als geschikt onderkomen voor de goedheiligman uit Spanje. Deze eeuwenoude locatie past helemaal bij de leeftijd en levensstijl van de oude Sinterklaas.

In het Pietenhuis (Diekhuus) van Middelharnis start het kinderprogramma met uiteindelijk een speurtocht naar het huis van Sinterklaas in Sommelsdijk. In het Streekmuseum kunnenkinderen een schoen achterlaten bij de slapende Sinterklaas en deze vrijdags ophalen.

Het brengen van de schoen is op woensdagen 21 en 28 november tussen 14.00 en 17.00 uur en is helemaal gratis. Sinterklaas ligt dan te snurken in de bedstede. Voor het ophalen van de schoen op vrijdagen 23 en 30 november tussen 15.00 en 18.30 uur vraagt het Huis van Sinterklaas een bijdrage van € 2,50 per kind. Snoep en cadeautjes zullen niet ontbreken. Ouders mogen gratis het huis van Sinterklaas bezoeken.

Sinterklaas nodigt u van harte welkom in zijn huis waar Kruukplaetjes,- en Stroopbrokpieten de kinderen begroeten. Drink een warme kop chocolademelk en dwaal door het huis van Sinterklaas…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen