Deze zaterdag bandavond bij Jailhouse

Foto: PR Popstichting Jailhouse

Op zaterdagavond 13 oktober is het weer tijd voor een gezellige muziekavond bij Popstichting Jailhouse. Deze avond zijn er twee bands te beluisteren.

In het voorprogramma kun je genieten van het duo “Company of Sinners”, twee partners in crime met meer dan 25 jaar gezamenlijke passie voor muziek. Roots en Murder Songs uit de donkere geschiedenis van country, folk en blues. Dit is het genre waar de compagnons van Company of Sinners het best in gedijen. Dus geen zwoele love songs, maar doorleefde verhalen voor de gevoelige nekharen, op originele wijze gebracht in oorspronkelijke akoestische vorm of met een eigen draai.

Tevens zijn er eigen nummers toegevoegd aan het repertoire en maken ze nog steeds gebruik van gitaar, ukelele, mondharmonica, banjo en wasbord.

Drunken Dolly
Daarna is het de beurt aan “Drunken Dolly”. Deze band viert al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden.

Drunken Dolly bezingt de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,- per persoon. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, aanvang eerste optreden is 21.45 uur. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Reacties

article
11212
Deze zaterdag bandavond bij Jailhouse
Op zaterdagavond 13 oktober is het weer tijd voor een gezellige muziekavond bij Popstichting Jailhouse.
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/entertainment/11212/zaterdag-bandavond-jailhouse/
2018-10-09T12:43:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/120/2018/10/09124259/drunkendolly.jpg
bandavond, Company of Sinners, Drunken Dolly, JAC, Jailhouse, Middelharnis, muziek, optreden
Entertainment, Nieuws