Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; Tomppako

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Tabletcafé
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert met regelmaat een Tabletcafé in haar vestigingen. De eerstvolgende bijeenkomst in bibliotheek Middelharnis vindt plaats op woensdag 20 juni.

Wil je meer uit je tablet halen? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je e-books kunt lezen op je tablet of ben je op zoek naar leuke apps, tips en trucs van andere tabletgebruikers? Kom dan langs in het Tabletcafé!

Je kunt je ervaringen met elkaar delen, programmatips uitwisselen en op deze manier meer uit je tablet te halen. Het accent van het Tabletcafé ligt op leren van en delen met elkaar.

Tip: neem je tablet mee! Ook wanneer je (nog) geen tablet hebt, ben je van harte welkom een kijkje te nemen in het Tabletcafé.

Heb je een tip/vraag op het gebied van tablets en ben je niet in staat om naar een Tabletcafé te komen? Je kunt je vraag ook 24/7 online stellen via de Facebookgroep “Tabletcafé Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta”.

Bibliotheekvestiging Middelharnis | Woensdag 20 juni | 10.00-11:30 uur | toegang gratis

Bingomiddag
De activiteitencommissie van het Ouderenwerk van Stichting ZIJN houdt op woensdagmiddag 20 juni een bingo voor jong en oud in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat in Middelharnis.

LEES OOK: Jubileumeditie Portdagen start met Havendag Junior

Zij hopen er een leuke gezellige middag met u te hebben. Er zijn ook weer mooie prijzen te winnen. Iedereen is van harte welkom op deze middag in het Wijkcentrum. Om 13.00 uur gaan de deuren open voor de bezoekers, de 1 e ronde begint om 13.30 uur.

Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. De negen ronden Bingo kosten u € 4,50, inclusief de koffieronden. En wegens succes, ook weer een vluggertje met grote prijs voor €1,-. Er loopt een verloting tussendoor met zes loten voor € 2,50. U kiest natuurlijk zelf waaraan u allemaal meedoet.

Wij wensen u alvast heel veel plezier.
Het wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk.
Wilt u meer informatie? Bel dan met 483366.

Reacties